MANUEL LASERSVEJSNING

Manuel lasersvejsning er en høj intensiv metode, hvor effekt tætheden er ca. 110 W/cm2. Der er ca. 10 gange så høj en effekt tæthed som ved traditionel tig svejsning. Men i modsætning til tigsvejsning og andre svejsemetoder, har lasersvejsning en meget lille varmetilførsel.

Dette betyder at lasersvejsning stort set ikke giver  deformationer. Ved at benytte lasersvejsning ved designændringer og reparation af snit/stansværktøjer og sprøjtestøbeforme bliver der minimal med efterbearbejdning af formen. Dermed sparer du både tid og penge.

Den manuelle laser gør det muligt at svejse komplicerede geometrier. Vi kan lasersvejse steder i værktøjsformen man ikke troede var muligt. F.eks. har vi udført reparationer med lasersvejsning i bunden af gevindhuller. Der kan også lasersvejses meget tæt på komponenter, der ikke tåler varmepåvirkning.

TRÅDTILSÆTNING

Ved lasersvejsning benytter vi en tråd, der svarer til eller tilnærmelsesvis tilsvarer materialet i værktøjsformen eller emnet, der skal svejses. Ligeledes er det muligt at svejse således, at man opnår tilnærmelsesvis samme hærdning som emnet har.
Vi lagerfører et stort udvalg af tråde, så vi hurtigt kan løse din opgave.

PROFESSIONELT TEAM

Vi sætter stor pris på kvalitet og er professionelle. Vi er uddannet værktøjsmagere med flere års erfaring.
Vores uddannelser opdateres jævnligt med relevante kurser indenfor faget. Desuden er vi meget opmærksomme på udviklingen indenfor værktøjsmagerbranchen. Vi prøver derfor gerne nye tiltag.

MOBIL OG STATIONÆR LASERSVEJSNING

Vi har både en stationær og en mobil lasersvejser. Vi kommer gerne til dig, når værktøjet er meget stort. På mindre snit/stans værktøjer og sprøjtestøbeforme, eller emner dertil, kan lasersvejsningen udføres på værkstedet.

ingen værktøjer er for store, ingen reparationer er for små